Kvindefantasier

D. 26 januar udgav Elisa Lykke bestselleren ‘Kvindefantasier‘.

”Under den første nedlukning i marts 2020 fik også jeg en timeout fra mit elskede arbejde og hverdag, og der blev tid til at tænke nye tanker. Jeg har i mange år haft en ide om at lave en novellesamling fyldt med saftige, seksuelle historier skrevet af modige, virkelige power-kvinder, så da der under nedlukningen var en voldsom stigning i salg af sexlegetøj og søgninger på nettet på ’sexhistorier og erotiske fortællinger’, var timingen perfekt, og jeg gik i gang med at samle mit hold, der skulle fyre lidt op under de danske kvinder. Det er mit håb og ønske, at man med disse otte pirrende fortællinger kan blive tændt, skabe sit eget fantasiunivers og måske endda tage sig selv ud på en ny seksuel rejse. Vi har brug for lidt mere erotik og passion på skrift i stedet for den nemme og overfladiske løsning med tre klik på et pornosite.”

Syv kendte, danske kvinder skriver i den dampende novellesamling ’KVINDEFANTASIER’ otte liderlige fortællinger, der på hver sin måde dyrker lysten, eventyret, det forbudte, det lidenskabelige og det frække.

Igennem otte selvstændige noveller bliver kvinder og mænd forført, knaldet, begæret og udforsket på restauranter, i taxaer, på arbejdet, kaffebaren, hotellet, derhjemme og til forældremødet. Skribenterne bag de lumre ord er caster og PR-agent Elisa Lykke, skuespillerinde Anne Louise Hassing, komiker Ane Høgsberg, tv-vært Sara Maria Franch-Mærkedahl, radiovært og journalist Maria Jencel, forfatter, radiovært og sangerinde Sanne Gottlieb samt forfatter og jurist Anne Sofie Allarp.

For at lade fantasien flyde frit fremgår det ikke, hvem der har skrevet hvilken novelle. Det må læseren selv fantasere om …