Om Elisa Lykke

Engagement, professionalisme & kreativitet

Elisa Lykke er versatil, humoristisk, energisk , kreativ, professionel, pligtopfyldende og overordentlig engageret i enhver opgave hun påtager sig. Alle i hendes forretning kan føle sig absolut særlig.

Elisa Lykke har bevæget sig i mediebilledet i snart 30 år.

Som 17 årig startede hun som vært på DRs Børneradio  og kastede sig hurtigt ud i tilrettelæggelse, kreativitet og føljetoner.​

​Interessen for mediet holdt ved, og efter at have afprøvet forskellige fag af væk fra medieverdenen vendte hun tilbage til det, som hun brændte allermest for. I 1992 startede Elisa Lykke på produktionsselskabet Metronome Productions: først som receptionist, derefter som promotor på pladeselskabet Replay Records og senere som produktionsassistent og caster.

I 2006 startede Elisa Lykke som selvstændig, og det gav frihed og plads til at udvide kreativiteten på flere platforme og arbejde for produktionsselskaber som Nordisk Film, BLU, Eyeworks, STV og Koncern. Efter en årrække udviklede hun forretningen med PR og management.

Elisa laver presse og driver management for kendte dygtige personligheder, hun løser casting-opgaver til TV, finder værter og laver events.

Elisa Lykke holder også foredrag om synlighed, PR og novellesamlingerne KVINDEFANTASIER og MANDEFANTASIER .

Som tidligere journalist har Elisa også skrevet artikler for magasiner som Femina, Q, Alt for Damerne , Liebhaverboligen og Bazar, samt hun har været tilknyttet Go’ Morgen Danmark og Go’ Aften Danmark på TV2 som deres faste kendis-ekspert i en 3-årig periode.