PR & Management

Elisa hjælper flere kendte i Danmarks mediebillede

Mads Steffensen

TV- & Radiovært

Elisa Lykke har eksklusivt management på Mads Steffensen. Skriv for tibud. Mads kan det meste og er et fantastisk menneske at arbejde med. Vi glæder os til at høre fra dig.

Mads kan hyres ind som vært til debat paneler, som moderator, konferencier m.m.

Sofie Østergaard

TV-vært & konferencier

Sofie Østergaard er en garvet vært og konferencier. Elisa Lykke har eksklusivt management på Sofie.

Sofie kan hyres som vært, konferencier, moderator og interviewer.

Jarl Friis-Mikkelsen

TV-vært, konferencier, kunstner og filminstruktør

Elisa Lykke har eksklusivt management på Jarl Friis Mikkelsen. Jarl er en erfaren konferencier og TV vært og et kreativ givende humoriistisk menneske at arbejde med. Jarl er også kunstmaler og kan levere kunst efter aftale. Jarl kan hyres ind som konferencier til firmaevents, til foredrag, som TV vært og skuespiller. Vi glæder os til at høre fra dig.

FOTO : Steen Evald

Morten Albæk

Filosof, forfatter og virksomhedsleder

Morten Albæk er cand.mag. i historie og filosofi, adjungeret professor i filosofi på Ålborg Universitet gennem mere end 10 år og stifter af rådgivningsvirksomheden Voluntas.
Elisa Lykke har lavet PR på hans seneste bog ”Ét Liv. Én Tid. Ét Menneske – Hvordan vi glemte at leve et meningsfuldt liv”, der siden udgivelsen i 2019 har ligget i toppen af bestsellerlisterne og udkom internationalt i oktober.
Elisa laver PR på hans TV og bogprojekter.

Sara Blædel

Forfatterinde

Sælges i over 38 lande. Et utal af solgte bøger gør hende til en af Danmarks mest kendte og elskede forfatterinder og krimidronning.

Elisa Lykke er Sara´s presseagent og PA.

Foto: Les Kaner

André Babikian

Skuespiller og foredragsholder

André Babikian er en helt enestående skuespiller. Han har blandt mange opgaver haft hovedrollen i de to tv-serier 'Livvagterne' på DR1 og 'Sommerdahl' på TV2 Charlie. Hans evne til at spille både cool, melankolsk , rå og sårbar gør ham til en hel unik stjerne og gør ham oplagt til mange forskellige roller.

Udover skuespillet har Andre' også en uddannelse som ICF Certificeret coach fra CTI i London og har derudover en Master fra Copenhagen Coaching Center. Han har trænet ledere i og fra hele verden i præsentations teknikker og klassiske lederdiscipliner gennem sit engagement i TNM Coaching Group. Derudover driver han den prisvindende Restaurant H15 i Kødbyen i København, og har derfor også stor ledelseserfaring.

André kan bookes hos Elisa Lykke til alle skuespil, TV- og reklamefilms relaterede opgaver, samt han kan bookes ind med sit personlige og givende foredrag 'Hvad Drømmer Du Om'? og som erfaren motivational speaker og som præsentations- og kommunikationstræner.

Adam Duvå Hall

Konferencier, moderator, vært og DJ

Adam Duvå Hall er en rutineret TV og radiovært med en masse både humor og alvor i sit DNA.
Adam har været en del af P3’s satire som vært på radioprogrammer som ”Monkey Business”, ”Adam og Sara”, ”Rio Bravo” og også flere tv-udsendelser, blandt andet Melodi Grand Prix. Han har også været fast TV vært på TV3 i en lang årrække. Adam er nu fast del af TV2´s Go’ Morgen Danmark hold.
Adam kan bookes som konferencier, moderator, vært og DJ

Foto: TV 2

Jakob Kjeldberg

TV-vært og konferencier

Jakob kan hyres som vært og konferencier ved firmafester, events, awards shows m.m
En solid humoristisk og stærk garvet vært , som også kan hyres ind til ‘Fortællingen om Robinson’ samt han kan eksekvere Robinson dyster til firmaarrangementer og events.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Julie Zangenberg

Skuespillerinde og forretningskvinde

Elisa Lykke håndterer presse for Julie.

Andreas Bagh

Michelin Chef på Restaurant Marchal på Hotel d’Angleterre

Elisa Lykke er Andreas’ Business Manager & PR Agent.

Kristina Trolle

Forfatter, underviser, inspirator og stifter af Whole Woman

Kristina kan hyres ind via Elisa til foredrag og events.
Hun er en stærk omfavnende taler, mor til 4 børn og med fokus på kvinder og krop. Dog mest på at kvinder skal give slip på de urealistiske kropsidealer. Se mere på www.kristinatrolle.dk
Hun har også retreats, yogaforløb og kan lave virksomheds sundhedsforløb.

Sarah Bro

Professionel svømmer, TV-vært, model og influencer

Sarah Bro kan hyres ind som TV vært, model og kommercielle samarbejdsaftaler.

Professionel presserådgivning

Elisa laver også presse for andre profiler løbende når de har et aktuelt projekt som kræver synlighed og pressehåndtering.

Elisa har tidligere lavet presse for Lars Hjortshøj, Mick Øgendahl, Rune Klan, Andreas Bo, Huxi Bach, Mikkel Schrøder, Anders Lund Madsen, Jan Hellesøe, Adam & Noah og mange flere.