PR & Management

Elisa hjælper flere kendte i Danmarks mediebillede

Mads Steffensen

TV- & Radiovært

Elisa Lykke har eksklusivt management på Mads Steffensen. Skriv for tibud. Mads kan det meste og er et fantastisk menneske at arbejde med. Vi glæder os til at høre fra dig.

Mads kan hyres ind som vært til debat paneler, som moderator, konferencier m.m.

Sara Blædel

Forfatterinde

Sælges i over 38 lande. Et utal af solgte bøger gør hende til en af Danmarks mest kendte og elskede forfatterinder og krimidronning.

Elisa Lykke er Sara´s presseagent og PA.

Foto: Les Kaner

Morten Albæk

Filosof, forfatter og virksomhedsleder

Morten Albæk er cand.mag. i historie og filosofi, adjungeret professor i filosofi på Ålborg Universitet gennem mere end 10 år og stifter af rådgivningsvirksomheden Voluntas.
Elisa Lykke har lavet PR på hans seneste bog ”Ét Liv. Én Tid. Ét Menneske – Hvordan vi glemte at leve et meningsfuldt liv”, der siden udgivelsen i 2019 har ligget i toppen af bestsellerlisterne og udkom internationalt i oktober.
Elisa laver PR på hans TV og bogprojekter samt booker foredrag med Morten.

Jarl Friis-Mikkelsen

TV-vært, konferencier, kunstner og filminstruktør

Elisa Lykke har eksklusivt management på Jarl Friis Mikkelsen. Jarl er en erfaren konferencier og TV vært og et kreativ givende humoriistisk menneske at arbejde med. Jarl er også kunstmaler og kan levere kunst efter aftale. Jarl kan hyres ind som konferencier til firmaevents, til foredrag, som TV vært og skuespiller. Vi glæder os til at høre fra dig.

FOTO : Steen Evald

Professionel presserådgivning

Elisa laver også presse for andre profiler løbende når de har et aktuelt projekt som kræver synlighed og pressehåndtering.

Elisa har tidligere lavet presse for Lars Hjortshøj, Mick Øgendahl, Rune Klan, Andreas Bo, Huxi Bach, Mikkel Schrøder, Anders Lund Madsen, Jan Hellesøe, Adam & Noah og mange flere.